Ekm

Ataşehir İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü, Ataşehir İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Halk Sağlığı Merkezleri ile koordineli bir şekilde yürütülen çalışmalar kapsamında okulumuz kadın öğretmen ve personelimiz ile kız öğrencilerimize yönelik göğüs kanseri farkındalığı artırmak amacıyla seminer verilmiştir.

Ekm

6 Ekim 1923 İstanbul'un Yüzyılı adlı sergimiz.

Ara

Okulumuz ingilizce öğretmenlerinden Doğa Ergin Demir ‘in yürüttüğü Antispeciesism adlı etwinning projesi logo anketi sonucu öğrencilerimiz arasında 1. seçilen logomuzdur. Proje final logosu için ülkeler arasında yapılacak logo yarışmasında öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ara

Okulumuz İngilizce Öğretmenlerinden Doğa Ergin Demir’in kurucusu olduğu “Green at School, Green in the World”  adlı e-twinning projesi ulusal kalite etiketi ödülü almıştır. Tüm üye öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Burcu Rodoplu tarafından yürütülen  e-Twinning projesi 'Mirror' ulusal kalite etiketi almaya hak kazanmıştır.

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun..

Tem

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlu olsun. Şehitlerimizi rahmetle Gazilerimizi şükran ve minnetle anıyoruz.

Haz

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Burcu Rodoplu' nun öğrencilerimizle birlikte 2022 yılında yürüttüğü 'As my granny said...' adlı uluslararası e-Twinning projesi Avrupa Kalite Etiketi almıştır.

Haz

2021-2022 eğitim öğretim yılında İspanya, Hırvatistan ve Türkiye ortak okullarıyla yürüttüğümüz Etwinning projemiz Avrupa kalite etiketi ödülüne layık görülmüştür. Etkin ve verimli çalışmalarından dolayı öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

İkaz ve alarm işaretleri

Haz

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı 10. ve 11. sınıf öğrencilerimizin hazırlamış olduğu akrilik, pastelboya, karakalem ve üç boyutlu çalışmalardan oluşan resim sergimiz. Ellerinize sağlık gençler