Mrt

Basketbol Gençler Türkiye Birinciliği İstanbul grup maçlarında okul 3*3 basketbol takımımız grup birincisi olmuştur. Son sekize kalarak İstanbul finallerinde yarışacaklardır. Tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

Öğrencilerimizin özenle hazırlamış oldukları panolar ve diğer görsel çalışmalar.

Mrt

"Medeniyet Okumaları KUDÜS" konulu etkinlikte 9/F sınıfımızdan Eylül ve Melisa öğrencilerimizin performansı ödüle layık görüldü.

Mrt

Tarihimizin en önemli kahramanlık  destanlarından olan Çanakkale Zaferi'nin 109.yılı, okulumuzda düzenlenen törenle coşkuyla kutlandı.

Hoş Geldin Ramazan konulu pano çalışmamız

Mrt

Okulumuz Gençler (A) Kız Voleybol takımımız Ataşehir ilçe üçüncüsü olmuştur. Emeği geçen öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Pi Günü, ünlü matematik sabiti π sayısının anısına özel kabul edilmiştir ve her yıl 14 Mart tarihinin saat 1.59 itibarıyla kutlanmaktadır. Bunun sebebi ise Amerikan tarih formatında bu günün 3.14'ün 1.59 olarak geçmesi ve bunun pi sayısının en yaygın kullanımını anımsatmasıdır.

Pi sayısı için en yaygın yaklaşım 3,14'tür. Gerçek değeri ise 3,141592653589793238462643383... şeklinde devam etmektedir. Çemberin çevresinin ve alanın hesaplanması başta olmak üzere matematik, geometri ve fizik gibi bilimlerde büyük bir öneme sahiptir.

Mrt

12 Mart İstiklal Marsı'nin kabulünün 103. yıl dönümü okulumuzda coşku ile kutlandı. Büyük şair Mehmet Akif Ersoy'u saygı ve minnetle andık

12 Mart İstiklal Marşı'nın  kabulü

Mrt

Çanakkale Savaşları ile ilgili farkındalığı artırmak ve Çanakkale şehitlerimizi anmak amacı ile düzenlenen geziye katılan öğrencilerimiz “Çanakkale 1915 ruhu"nu daha yakından tanıma ve anlama fırsatı yakaladılar.

Mrt

Okulmuz 9/D sınıfından Ayşe Elif KUNT Taekwondo branşında MEB Grup maçlarında bölge birincisi olarak Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazanmıştır.

Şbt

28 Şubat 2024 tarihinde tahliye tatbikatı gerçekleştirildi.

Şbt

Okulumuz Gezi ve Tanıtım Kulübünün organize ettiği Galata Kulesi ve İstanbul Modern gezisinden kareler

Şbt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında okul çalışmalarımız