İSTANBUL / ATAŞEHİR - Habire Yahşi Anadolu Lisesi

Haz

2021-2022 eğitim öğretim yılında İspanya, Hırvatistan ve Türkiye ortak okullarıyla yürüttüğümüz Etwinning projemiz Avrupa kalite etiketi ödülüne layık görülmüştür. Etkin ve verimli çalışmalarından dolayı öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

İkaz ve alarm işaretleri

Haz

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı 10. ve 11. sınıf öğrencilerimizin hazırlamış olduğu akrilik, pastelboya, karakalem ve üç boyutlu çalışmalardan oluşan resim sergimiz. Ellerinize sağlık gençler

Haz

10-A sınıfı öğrencileri İngilizce öğretmeni Aslı Özlem Çelik rehberliğinde hazırladıkları ' İngilizce ve Kültür ' temalı poster ve maket çalışmalarını sergilediler.

Haz

Habire Yahşi Anadolu Lisesi olarak öğrencilerimizin hazırladığı Matematik Projelerini sergilediğimiz etkinliğimizden kareler..

May

Etwinning okulu olduk

Okulumuza büyük ödül: e twinning okulu olduk.

Okulumuz şu ana kadar Avrupadaki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan eTwinning platformunda yürüttüğü başarılı çalışmalar sonucu Brüksel’de bulunan Merkezi Destek Servisi (Central Support Service-CSS) tarafından eTwinning Okul Etiketi Ödülüne layık görülmüştür.  Aktif olarak başarılı projeler yapan, mesleki anlamda kendini geliştiren yenilikçi okulumuz 2022 yılında etwinning okul başvurusunu başarılı bitirmişse tamamlayarak eTwinning okulu olmaya hak kazanmış olduğumuzu gururla sunarız. Çalışmalarda yer alan tüm öğretmen, öğrenci ve idarecilerimizi tebrik eder, çalışmalarının devamını dileriz.

May

Çınarın Gölgesinde projesi kapsamında Ataşehir Anadolu Lisesi tiyatro grubunu  IĞDIRLI HASAN ONBAŞI oyunuyla okulumuzda ağırladık.

Okulumuzun giriş tabelalarını yeniledik

ÇINARLAR FİDANLARLA

Darülaceze'den gelen çok kıymetli misafirlerimizi okulumuzda ağırladık.

İstanbul Darülaceze kurum müdürü sayın Tülay AYTEKİN AKTAŞ 'ın sunumunun ardından Habire Yahşi Anadolu Lisesi olarak ÇINARLARIMIZLA  güzel bir gün geçirdik.

En kısa sürede tekrar görüşeceğiz.

Şbt

Habire Yahşi Anadolu Lisesi olarak asrın felaketi olarak adlandırılan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, milletimize sabır ve metanet diliyoruz

Okul Müdürü

Ramazan DEMİRCİ

Şbt

Okul Müdürü

Ramazan DEMİRCİ

Ock

2022-2023 eğitim öğretim yılı etwinning proje ekibimizle veli izin dilekçeleri onaylandıktan sonra ilk etwinning toplantısını gerçekleştirdi. eTwinning ve eSafety hakkında bilgilendirme panosu hazırlandı. Öğrenciler "Green at School, Green in the World" başlıklı çevre konusunda bir proje yapmaya karar verdiler.