İSTANBUL / ATAŞEHİR - Habire Yahşi Anadolu Lisesi

Nis

'90s in memories and photos' Anılarda ve fotoğraflarda 90 li yıllar adlı e-twinning projemizde öğrencilerimizle zamanda yolculuk yaparak bu yıllara ait moda, müzik,edebiyat,film ve doğal afetlere ait görseller toplanarak okul panosunda sergilenmiştir.

Nis

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı Ataşehir ilçesinde düzenlenen okullar arası Voleybol Turnuvasında Şampiyon olduk.

Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Okul Müdürü

Ramazan DEMİRCİ

Mrt

"18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" Ataşehir ilçe töreni okulumuz öğrenci ve öğretmenleri tarafından hazırlanan programla coşkuyla kutlandı. Programımız, Kaymakamımız Sayın İsmail Hakkı Ertaş ve ilçe protokolünün katılımıyla gerçekleşti.

Mrt

"12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif'i Anma" günü dolayısıyla okulumuz konferans salonunda tören düzenlendi. Törende konuşmalar yapıldı,şiirler okundu ve videolar izlendi. ayrıca okul müdürümüz, günün anlam ve önemiyle ilgili öğrencilerle sohbet etti.

Mrt

2022 Yılı Eş Zamanlı Tahliye Tatbikatı gerçekleştirilmiştir.

Okulumuz eSafety Bronz Etiketi almaya hak kazanmıştır.