Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle "Çınarın Gölgesinde-Ben de Varım" ve İl MEM'nün "Biz Birbirimizi Tamamlıyoruz Projesi" kapsamında eşleştigimiz Yeditepe özel eğitim meslek lisesi okulunda düzenlenen masa tenisi turnuvasına katılım sağladık.

Kas

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı sezonu İstanbul Okul sporları kapsamında düzenlenen Eskrim il birinciliği yarışmalarında okulumuz öğrencilerinden Irmak ÇARPIŞIR Gençler kız Flöre dalında İstanbul 3.sü olarak okulumuzu gururlandırmıştır.

Kas

3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası dolayısıyla  okulumuz Biyoloji öğretmenleri rehberliğinde  8.11.2022 tarihinde okulumuz konferans salonunda program hazırlandı. Piyano dinletisinin ardından  okulumuz velisi olan  Opr.Dr. Selma Nihan Karakaya Çoban tarafından organ bağışı konusunda sunum gerçekleştirildi. Öğrenciler tarafından hazırlanan afiş ve karakalem çalışmaları  sergilendi. Bu çalışma ile hayati, hassas konu hakkında öğrencilerimizin  bilgilendirilmesi ve farkındalık oluşturulması sağlandı.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ilçe törenine katıldık.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'mız okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlanmıstır. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz

Ağu

Vatanın düşman işgalinden kurtuluşunu, Türk milletinin bağımsızlığını müjdeleyen Büyük Zafer'in 100. Yılında Cumhuriyetimizin banisi Gazi M. K. Atatürk, kahraman silah arkadaşları ve tüm şehitlerimizi saygı,rahmet, minnetle anıyoruz.
30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun

Ağu

2022 Eğitim Öğretim Yılı Yks Sonuçları ekte sunulmuştur

İçeriği görmek icin tıklayınız ==> meb_iys_dosyalar/34/34/969688/dosyalar/2022_08/22113536_Yerlestirme-Sonuclari-2022.pdf

Haz

Değerli öğretmenlerim, sevgili öğrencilerim, sayın misafirler. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Sene başında, Zorlu pandemi şartlarındaki uzaktan eğitimden yüzyüze eğitime geçişin sevincini hep birlikte yaşamıstık.

I. Dönemde tedbirler nedeniyle sıkıntı yaşamamıza rağmen II. Dönemde normal eğitime geçerek bu günlere geldik. İnanın son yılların her konuda en başarılı ortamını hep birlikte oluşturduk. Öğretmenlerimizin üstün gayreti ve öğrencilerimizin prensipli çalışmalarıyla sosyal etkinlik ve projelerde rekorlara imza atmış bulunmaktayız. Tabii ki esas başarımız akademik yönden olacaktır. Bunun icin sınavlara girecek 12. Sınıf öğrencilerimize tüm okulumuz adına başarılar diliyorum. Allah zihin açıklığı versin. İnşallah kaleminizin ucu hep doğru şıklara gitsin. Sonunda gönlünüzden geçen bölümler sizlerin olsun.

Sevgili gençler;

Hayal dediniz gerçek oldu. Mezun oldunuz. Sizlere bundan sonraki öğrenim hayatınızda başarılar diliyorum. Güle güle sevgili gençler. Değerli Habire Yahşi ailesi, Hepiniz çok yoruldunuz. Sağlık ve huzur icinde güzel bir tatil geçirmenizi temenni ediyorum.

Saygı ve sevgilerimle

Ramazan DEMİRCİ

Tem

2020-2021 Yılı Üniversite Başarı listemizi görmek icin tıklayınız =>  icerikler/2020-2021-akademik-basarilar_12536925.html

Haz

Okulumuz Biyoloji öğretmeni Sevnur Betül Çağlar ve Kimya öğretmeni Hülya Ulusoy Barutçu danışmanlığında, okulumuz öğrencilerinden Kübranur Karadağ ve Hızır Ketenci ile hazırladığımız bilim ve teknoloji içerikli dergimiz LOGOS'un birinci sayısı Haziran ayında yayınlandı. Dergimiz Haziran sayısı için okulumuz öğrencilerinden oluşan 13 kişilik yazar ekibi ile çalıştı. Dergimizin tasarım ekibinde Hızır Ketenci ve Kübranur Karadağ yer aldı ve üstün bir gayretle LOGOS'un ortaya çıkmasını sağladı. LOGOS ekibi, hazırlık aşamasında hem yüz yüze toplantılarla hem de zoom platformu üzerinden uzaktan erişimle dergi  hazırlığı ile ilgili kararlar aldı ve uyguladı. Ekip, dergi hazırlık sürecinde pek çok Web 2.0 aracından destek aldı. LOGOS' un dijital haline derginin arka kapağında yer alan QR kodu okutarak erişebilirsiniz. LOGOS, 2022-2023 sezonunda da hız kesmeden yeni içeriklerle öğrencilerimiz ve sizlerle buluşmaya devam edecektir.

Haz

"İstanbul'u okuyorum" projesi kapsamında okulumuz çapında bir resim yarışması düzenledik. Elif Kunt resim yarışmasında 1. olan öğrencimiz  Okul Müdürümüz Sn Ramazan DEMİRCİ tarafından ödüllendirildi.

Haz

Saniye Taşdemir rehberliğinde üretilen  " Kuşaktan Kuşağa Söz " projemizde literatürde yer almayan kendi yöresi dışına çıkmamış sözcük, deyim, atasözü ve diğer folklorik unsurları derledik. Bu çalışmayla öğrencilerin kültürel mirasın parçası ve taşıyıcısı olması amaçlandı. Fuardaki söz aktarımı etkinliği katılımcılar için anlamlı oldu.

Haz

Okulumuz Edebiyat Öğretmeni Saniye TAŞDEMİR rehberliğinde 11-G Sınıfı öğrencilerimizle tarih ve edebiyatın iç içe olduğu Dolmabahçe sarayı ve Aşiyan Müzesi gezimizi gerçekleştirdik.

Haz

Barselona Uluslararası Futbol TurnuvasıNa katılım sağladık ve keyifli zamanlar geçirdik.