T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / ATAŞEHİR - Habire Yahşi Anadolu Lisesi

Okul Müdürü Ramazan DEMİRCİ’nin 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

   Değerli öğretmen arkadaşlarım, sevgili öğrenciler, sayın veliler, okulumuzun değerli çalışanları hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Yeni eğitim öğretim yılımız hepimize hayırlı olsun. 

   Habire Yahşi Anadolu Lisesi olarak amacımız Atatürk ilkelerini kendisine rehber edinen millî ve manevi duyguları güçlü gençler yetiştirmektir.

   Hedefimiz sloganımız olan "Her Alanda Başarı"dır. Başta akademik başarı olmak üzere sosyal, kültürel, sportif her konuda ilgimiz ve iddiamız süreklilik arz etmektedir. Akademik başarımız okul tarihinin en üst seviyesindedir. Öğrencilerimize emeği geçen tüm öğretmenlerimizi ayrı ayrı tebrik ediyorum.

   Proje okulu olarak ilgili öğretmenlerimiz ve yetenekli öğrencilerimizle birlikte çok güçlü projeler üretmekdeyiz bunun en önemli kanıtı iki yıl üst üste elektrikli araç üretip TÜBİTAK, Teknofest yarışmalarına katılmamızdır. Daha farklı projelerimizle bu iddiamız devam edecektir.

   Yeni yılın tüm öğretmen, öğrenci, veli ve çalışanlarımızla birlikte sağlık ve huzur içinde başarıda zirve bir yıl olmasını temenni eder saygı ve sevgilerimi sunarım.

      Okul Müdürü

   Ramazan DEMİRCİ

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 14.09.2023 - Güncelleme: 20.03.2024 11:58 - Görüntülenme: 476
  Beğen | 1  kişi beğendi