projeler

May

We carry out our project called "Mathematics in Our Lives" with high school students because we aim to discover the importance and effects of mathematics in daily life. We aim to help students better understand mathematics in the context of the real world by explaining that mathematics is encountered not only in textbooks, but also while shopping, cooking, traveling and even doing sports. This project will help students see mathematics as a part of their lives, not just a subject, and to develop a more positive relationship with mathematics.

"Hayatımızdaki Matematik" adlı projemizi lise öğrencileriyle gerçekleştiriyoruz çünkü matematiğin günlük hayattaki önemini ve etkilerini keşfetmeyi amaçlıyoruz. Matematiğin sadece ders kitaplarında değil, aynı zamanda alışveriş yaparken, yemek pişirirken, seyahat ederken ve hatta spor yaparken bile karşımıza çıktığını anlatarak, öğrencilerin matematiği gerçek dünya bağlamında daha iyi anlamalarını sağlamayı hedefliyoruz. Bu proje, öğrencilerin matematiği sadece bir ders değil, hayatlarının bir parçası olarak görmelerine ve matematikle daha olumlu bir ilişki kurmalarına yardımcı olacaktır.

The Founding Partners of our project consist of Türkiye and Croatia. 7 partners also participate from Turkey. It consists of 9 members in total.

Projemizin Kurucu Ortakları Türkiye ve Hırvatistandan oluşmaktadır. 7 ortak da Türkiyeden katılmaktadır. Toplam 9 üyeden oluşmaktadır.

May

Okulumuz öğretmenleri Ayşe Nihal UĞUR, Eylem Zeynep AYTAÇ ile  öğrencilerimizin  Azerbaycan, Litvanya, Macaristan, Romanya, Slovakya, Türkiye'den ortak okullarla birlikte  yürüttüğü

'I am scientifically literate'  ( Bilimsel Okuryazarım) adlı eTwinning Projemizin öğrenci kapanış  toplantısını  gerçekleştirdik.

May

Okulumuz İngilizce öğretmenlerinden Doga Ergin Demir’in İtalya ile ortak yürüttüğü etwinning projesi “Towards Anti-Speciesism” ortak ürün olan e-book çalışmasının sonuna yaklasmaktadir. Ogrenciler birbirinden değerli web 2.0 araçlarıyla oluşturduğu calismalari flipgrid, canva, padlet ve CapCut araciligiyla olusturmuslardir. Katkilarindan dolayı kendilerini tebrik ederiz.

Doga Ergin Demir / Yeşim Çinko

Okulumuz İngilizce ve Müzik öğretmenimizin İspanya ve İtalya ile ortak yürüttüğü etwinning projesi “Let’s Play Music Together” üye öğrencileri proje ortak ürünü çıkartmak için Adele “Skyfall” adlı şarkıyı düzenli olarak prova etmekte olup finale yaklasmaktadir. Kendilerine başarılarindan dolayı teşekkür ederiz.