Mrt

Okulumuz Gençler (A) Kız Voleybol takımımız Ataşehir ilçe üçüncüsü olmuştur. Emeği geçen öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Pi Günü, ünlü matematik sabiti π sayısının anısına özel kabul edilmiştir ve her yıl 14 Mart tarihinin saat 1.59 itibarıyla kutlanmaktadır. Bunun sebebi ise Amerikan tarih formatında bu günün 3.14'ün 1.59 olarak geçmesi ve bunun pi sayısının en yaygın kullanımını anımsatmasıdır.

Pi sayısı için en yaygın yaklaşım 3,14'tür. Gerçek değeri ise 3,141592653589793238462643383... şeklinde devam etmektedir. Çemberin çevresinin ve alanın hesaplanması başta olmak üzere matematik, geometri ve fizik gibi bilimlerde büyük bir öneme sahiptir.

Mrt

12 Mart İstiklal Marsı'nin kabulünün 103. yıl dönümü okulumuzda coşku ile kutlandı. Büyük şair Mehmet Akif Ersoy'u saygı ve minnetle andık

12 Mart İstiklal Marşı'nın  kabulü

Mrt

Çanakkale Savaşları ile ilgili farkındalığı artırmak ve Çanakkale şehitlerimizi anmak amacı ile düzenlenen geziye katılan öğrencilerimiz “Çanakkale 1915 ruhu"nu daha yakından tanıma ve anlama fırsatı yakaladılar.

Mrt

Okulmuz 9/D sınıfından Ayşe Elif KUNT Taekwondo branşında MEB Grup maçlarında bölge birincisi olarak Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazanmıştır.

Şbt

28 Şubat 2024 tarihinde tahliye tatbikatı gerçekleştirildi.

Şbt

Okulumuz Gezi ve Tanıtım Kulübünün organize ettiği Galata Kulesi ve İstanbul Modern gezisinden kareler

Şbt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında okul çalışmalarımız

Şbt

Okulumuz öğretmenleri Ayşe Nihal UĞUR, Eylem Zeynep AYTAÇ ile  öğrencilerimizin  Azerbaycan, Litvanya, Macaristan, Romanya, Slovakya, Türkiye'den ortak okullarla yürüttüğü

'I am scientifically literate'  adlı e-Twinning projemizin öğrenci tanışma toplantısını  gerçekleştirdik.

Ock

Biyoloji öğretmenimiz Sevnur Betül Çağlar rehberliğinde,11/D ve 11/E sınıflarımızla Metropol AVM’de yer alan hayvan anatomi sergisini ziyaret ettik. Ünlü anatomist Gunter von Hagens’in plastinasyon yöntemiyle gerçek hayvan bedenlerinden oluşturduğu bu çarpıcı sergi öğrencilerimize oldukça faydalı oldu. Sergi organizasyonunda emeği geçenlere ve katılımcı olan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz ingilizce öğretmenlerinden Doğa Ergin Demir'in kurucu olduğu ve İspanya ile ortak yürüttüğü e-twinning projesi “Green at School, Green in the World” Avrupa kalite etiketi ödülü almaya hak kazanmıştır. Projede aktif çalışmalar yapan ve projeyi başarıyla tamamlayan öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ock

Okulumuz spor salonunda beden eğitimi öğretmenlerimiz I.Seda Sözen ve Sinem Özdemir tarafından hazırlanan şut yarışmasına katılan tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederiz