Habire Yahşi Anadolu Lisesi

Yenisahra Barbaros Mah. Sütçü Yolu Cd. No 68 ATAŞEHİR/İSTANBUL
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç olarak gören, millî ve manevi değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik olarak gören, en az bir yabancı dili çok iyi öğrenen, kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı nitelikli bir üniversite hedefi olan bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılaplarını özümsemelerini, bilgili, becerili ve özgüvenli olmalarını, çevresi ile iyi ilişkiler kuracak davranışlar kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, bilim ve teknolojiyi yakından takip edebilmelerini, yararlı bir yurttaş bilinci kazanmalarını, bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, üniversiteyi hedefleyen bireyler olmalarını sağlamaktır.
Başarılarımız bölümüne bakınız.
Öğretim Şekli :Tekli
Başlangıç : 08.00 Bitiş : 15.05
Doğal gaz
Ulaşım
Kadıköy´den 8A, Üsküdar´dan 16M İETT hatları okulumuz önünden geçmektedir. Metro ve diğer otobüs hatlarıyla ulaşmak için Yenisahra durağında inilip Metro Grossmarket´e doğru yürünür.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne uzaklık 2 km.